flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт щодо розгляду Господарським судом Дніпропетровської області звернень і запитів на інформацію у III кварталі 2018 року

11 жовтня 2018, 18:11

  На виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» Господарським судом Дніпропетровської області проаналізовано запити на отримання інформації, які надійшли до суду протягом III кварталу 2018 року.

 

Так у звітному періоді до Господарського суду Дніпропетровської області від фізичних і юридичних осіб надійшло 126 письмових звернення з яких:

  • 118 запитів стосувалися надання інформації з приводу розгляду справ, підвідомчих господарським судам України;
  • 4 запити надійшло до суду з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації»;
  • чотири звернення подано відповідно до Закону України «Про доступ до судових рішень», які судом було задоволено у повному обсязі.

Запитувачі, зокрема, звертались з проханням надати:

 

  • копії судових рішень, прийнятих судом;
  • інформацію про рух та призначення до розгляду конкретних справ;
  • статистичну інформацію;
  • інформацію про розмір суддівської винагороди.

 

Також працівниками апарату суду постійно надаються роз’яснення на усі телефонні запити, які стосуються отримання інформації про банківські реквізити для оплати судового збору, розклад роботи суду, а також інших питань діяльності суду. 

На всі запити і звернення, що надійшли до суду, надані відповіді у порядку і строки, передбачені законами України «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію», «Про звернення громадян», «Про доступ до судових рішень» та іншим нормативно-правовими актами.

Крім цього, Господарський суд Дніпропетровської області продовжує ведення журналу, в якому відвідувачі суду мають можливість залишити свої пропозиції і зауваження щодо організації роботи суду.

За наслідками розгляду записів відвідувачів суду у зазначеному журналі Господарським судом Дніпропетровської області приймаються відповідні рішення.