flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови Господарського суду Дніпропетровської області взяла участь в обговоренні актуальних питань спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді

06 серпня 2018, 15:32

  27 серпня 2018 року шість регіональних відділень Національної школи суддів України  в містах Києві, Одесі, Харкові, Львові, Дніпрі та Чернівцях розпочнуть спеціальну підготовку кандидатів на посаду судді.

  З метою обговорення питань організації проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді в регіональному відділенні в місті Дніпрі проректором Національної школи суддів України Володимиром Мазурком проведено розширену нараду. 

  Захід відбувся 03 серпня 2018 року на базі Апеляційного суду Дніпропетровської області.

  Нарада відбулась за участю голови Апеляційного суду Дніпропетровської області Наталії Деркач, судді Дніпропетровського апеляційного господарського суду  Михайла Дарміна, голови Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду Анатолія Коршуна, голів місцевих судів, суддів-тренерів, директора регіонального відділення Національної школи суддів України у м. Дніпрі Олександра Мартиненка та працівників школи суддів.

  Участь в обговоренні організаційних питань проведення спеціальної підготовки взяла і заступник голови Господарського суду Дніпропетровської області Ніна Камша.

  Під час наради проректор школи суддів Володимир Мазурок представив презентацію про актуальні питання щодо підготовки до організації проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді в регіональному відділенні Національної школи суддів України в м. Дніпрі.

  Директор регіонального відділення Національної школи суддів України у м. Дніпрі Олександр Мартиненко доповів про організаційне забезпечення та заходи, які необхідно вжити на завершальному етапі перед відкриттям спеціальної підготовки.  

За матеріалами Національної школи суддів України