flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер і керівник апарату Господарського суду Дніпропетровської області беруть участь у семінарі з питань судового управління

01 серпня 2018, 16:45

  Про довіру громадськості до органів судової влади, керування діяльністю судових установ, освітній розвиток, зв’язки з громадськістю в судах, проходження справ у суді і робочий час, кадрову політику, а також питання лідерства, управління і стратегічного планування будуть говорити учасники дводенного семінару з питань прозорого та ефективного судового управління, який розпочав свою роботу 01 серпня 2018 року у м. Одесі.

Програмою заходу також передбачено роботу у малих групах, під час якої учасники будуть готувати перелік послуг, які забезпечують адміністратори суду в рамках своєї компетенції; складатимуть елементи стратегічного плану, який відображає поточні ініціативи, що реалізуються в судових установах; обговорять питання передової практики електронних систем судового управління тощо. 

Господарський суд Дніпропетровської області на семінарі представляють суддя-спікер Олександр Крижний і керівник апарату суду Олександр Гануляк. 

Захід організовано за сприяння програми розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США (CLDP) у співпраці з Вищою радою правосуддя, Верховним Судом, Державною судовою адміністрацією України.