flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Доторкнутись до професії

19 червня 2018, 16:17

    З 18 червня в Господарському суді Дніпропетровської області протягом двох тижнів будуть опановувати майбутню професію студенти юридичного факультету Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» та Дніпропетровського університету економіки та права ім. Альфреда Нобеля.

Під час проходження практики, студенти під керівництвом досвідчених фахівців набувають практичного досвіду роботи у суді.

Практиканти беруть участь в організації судових засідань, отримують знання по роботі з комп’ютерною програмою «Діловодство спеціалізованого суду», оформлюють матеріали господарських справ.

Дана практика надасть можливість майбутнім юристам вивчити спеціалізацію господарського судочинства та стане у майбутньому надійним фундаментом для професійного зростання.

Господарський суд Дніпропетровської області і надалі планує проводити подібні заходи та співпрацювати з майбутніми спеціалістами в галузі права з метою практичного засвоєння ними матеріалу, отриманого під час вивчення правових дисциплін.