flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Дерипаско Максима Валерійовича, справа № 904/324/18

11 травня 2018, 11:21

У провадженні господарського суду Дніпропетровської області (суддя Ліпинський О.В.) знаходиться справа № 904/324/18 за позовом Виконавчого комітету Нікопольської міської ради до Відповідача-1: Товариства з обмеженою відповідальністю "ДЭП" Відповідача-2:  Приватного  нотаріуса  Херсонського міського нотаріального округу Троцької Оксани Юріївни, Відповідача - 3: Товариства з обмеженою відповідальністю "Пересувна механізована колона № 19" про визнання недійсним правочину та скасування рішення приватного нотаріуса.

Ухвалою суду від 10.05.2018 в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору залучено Дерипаско  Максима Валерійовича. Однак, враховуючи те, що суду невідоме місце проживання (перебування) зазначеної фізичної особи, подальший її виклик (повідомлення) відбуватиметься шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-порталі.

 

1.Продовжити строк розгляду підготовчого провадження на тридцять днів.

  1. Підготовче засідання відкласти на 29.05.2018 р. о 10:30год.
  2. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Дніпропетровської області в кабінеті № 3-408 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка , 1.
  3. Клопотання Відповідача-3 про зупинення провадження у справі - відхилити.
  4. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не самостійних вимог щодо предмета спору на боці Відповідачів Дерипаско Максима Валерійовича .
  5. Зобов’язати позивача направити на адресу третьої особи копії позовної заяви з додатками.
  6. Третій особі надати письмові пояснення письмові пояснення щодо позовної заяви.

Явка в засідання повноважних представників учасників судового процесу обов’язкова.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Звернути увагу сторін на те, що відповідно до ст.135 Господарського процесуального кодексу  України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу.    

 

 Дата розміщення інформації на офіційному веб-порталі господарського суду Дніпропетровської області в мережі Інтернет (http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/) Розділ „Новини та події суду”  11.05.2018.

 

Суддя                                                                                                                    О.В. Ліпинський