flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення по справі №904/591/18 Товариству з обмеженою відповідальністю "Геосервіс" (м. Сімферополь АРК Крим, вул. Київська, 133)

14 лютого 2018, 16:29

        Відповідно   до ст. 12-1  ЗУ “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України”  повідомляю Товариству  з обмеженою відповідальністю "Геосервіс" (м. Сімферополь АРК Крим, вул. Київська, 133):

         - в провадженні господарського суду Дніпропетровської області (суддя Васильєв О.Ю.) перебуває справа №904/591/18 за позовом Керівника  Синельниківської  місцевої  прокуратури Дніпропетровської області в інтересах держави  в особі Дніпропетровської обласної державної адміністрації, м. Дніпро (позивач-1) та Васильківської  районної  державної адміністрації  Дніпропетровської області, смт. Васильківка ( позивач-2) до Товариства  з обмеженою відповідальністю "Геосервіс", м. Сімферополь про повернення земельної ділянки .

Ухвалою господарського суду Дніпропетровської області від 13 лютого 2018 року було  відкрите провадження у справі №904/591/18 та вирішено розглядати справу   в порядку спрощеного позовного провадження.

Також,  цією ухвалою суду  було зобов’язано:

Відповідача   надати відзив на позовну заяву, який має відповідати вимогам ст. 165 ГПК України протягом 15 днів з дня  розміщення  на офіційному веб-сайті судової влади України  повідомлення   про  розгляд справи.  

Позивача  надати відповідь на відзив, яка має відповідати вимогам ст. 166 ГПК України протягом 5 днів з дня одержання відзиву на позовну заяву.

        Відповідача надати заперечення, які мають відповідати вимогам ст. 167 ГПК України протягом 5 днів з дня одержання відповіді на відзив.

 

Дата розміщення інформації на офіційному веб-порталі господарського суду Дніпропетровської області в мережі Інтернет (http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/) Розділ „Новини та події суду”  15.02.2018 року.

 

 Суддя                                                                                                         Васильєв О.Ю.