flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення по справі №904/6700/17 за позовом Публічного акціонерного товариства комерційного банку "Приватбанк", м. Київ до відповідача-1: Товариства з обмеженою відповідальністю "Приват-Фінансист", м. Дніпро відповідача-2: Фізичної особи- підприємця Та

19 червня 2017, 16:31

 

Відповідно до Інформаційного листа Вищого господарського суду України  від 12.09.2014 №01-06/1290/14 „Про Закон України „Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням АТО” (зі змінами та доповненнями) повідомляю:

 - в провадженні Господарського суду Дніпропетровської області (суддя Рудь І.А.) перебуває справа №904/6700/17  за позовом Публічного акціонерного товариства комерційного банку "Приватбанк", м. Київ до відповідача-1: Товариства з обмеженою відповідальністю "Приват-Фінансист", м. Дніпро відповідача-2: Фізичної особи- підприємця Татун Дмитра Анатолійовича, м. Горлівка Донецької області про стягнення 38 243 грн. 04 коп.

 

 Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 19.06.2017 року порушено провадження у справі та призначено до розгляду в засіданні на 13.07.2017 року о  11:10 год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Дніпропетровської області в  кабінеті   № 3-303  за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

Позивачу: докази укладання договору банківського обслуговування № б/н від 27.04.2011р. із відповідачем-2 (оригінал - для огляду, завірену копію - до матеріалів справи); докази отримання грошових коштів за договором відповідачем-2; документи, що посвідчують правовий статус юридичної особи; оригінали доданих до позовної заяви документів - для огляду; уточнити адресу позивача, з урахуванням місця реєстрації згідно свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи.

Відповідачу-1: відзив на позов, докази на підтвердження заперечень; докази направлення відзиву на позовну заяву на адресу позивача; оригінал договору поруки з додатками - для огляду; докази оплати заборгованості за позовом; документи, що посвідчують правовий статус юридичної особи; копію довідки про включення до ЄДРПОУ.

Відповідачу-2: відзив на позов, докази на підтвердження заперечень; докази направлення позивачу відзиву на позовну заяву; оригінал заявки на укладання договору банківського обслуговування № б/н від 27.04.2011р. - для огляду; докази оплати заборгованості за позовом; свідоцтво про державну реєстрацію фізичної особи - підприємця (оригінал - для огляду, належно засвідчену копію - до справи).

Позивачу та відповідачу-2 провести звірку взаєморозрахунків у спірному періоді станом на час розгляду справи. Двосторонній акт за результатами звірки позивачу надати в призначене судове засідання. 

Явка в судове засідання повноважних представників учасників судового процесу обов’язкова.

Роз’яснити сторонам, що згідно з п.5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, за не надіслання витребуваних господарським судом матеріалів, а також за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної сторони стягується штраф до 1 700 грн.

 

 

 Суддя                                                                                                         І.А. Рудь