flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги учасників по справі № 904/1012/14

11 жовтня 2024, 10:03

До Уваги учасників по справі № 904/1012/14

 

Ухвалою господарського суду від 09.10.2024

Відкласти судове засідання з розгляду скарги представника АТ "Укрексімбанк" від 25.07.2024 про визнання дії/бездіяльність ліквідатора ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” арбітражного керуючого Лукашука В.В. неправомірними на 07.11.2024р. о 10:00год.

Усні клопотання представників АТ "Укрексімбанк" адвокатом Олійник А.О., АТ КБ "Приватбанк" адвокатом Труфановою О.С., ТОВ "АК ГРУП 1" адвокатом Івановим В.О. та представником ліквідатора Підгородецькою А.О. про участь у наступному судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою власних технічних засобів поза межами приміщення суду - задовольнити.

Судове засідання відкладене на 07.11.2024р. о 10:00год., відбудеться в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судових засідань №3-308 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1 в режимі відеоконференції за допомогою "підсистема відеоконференцзв’язку ЄСІТС" (https://vkz.court.gov.ua).

Роз`яснити учаснику відеоконференції, що для участі в судовому засіданні йому необхідно:

- зайти та авторизуватись в системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до початку судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв`язку;

- очікувати запрошення секретаря до участі у судовому засіданні.

Попередити сторін, що відповідно до частини 5 статті 197 Господарського процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зобов’язати:

Ліквідатора – заздалегідь до наступного судового надати суду засідання відомості щодо заставного та незаставного майна банкрута, документальні докази перевірки заставного майна та його стану, документальні докази вжитих заходів щодо продажу майна банкрута, листування з кредиторами щодо продажу заставного та незаставного майна банкрута, заяви заставних кредиторів щодо заперечення продажу заставного майна банкрута, звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредиторів, всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури відповідно до вимог Кодексу України з процедур банкрутства.

Кредиторів - надати суду у разі наявності додаткові заяви, клопотання, пояснення та заперечення.

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язковою.

Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв’язку.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття 09.10.2024 та не підлягає оскарженню.

 

Суддя

 

І.В. Владимиренко