flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги – учасників провадження у справі № 910/8064/16

30 серпня 2024, 14:44

До Уваги – учасників провадження у справі № 910/8064/16

 

 

Клопотання керуючого санацією №02-01/22 від 26.08.2024 про продовження процедуру санації ТОВ «Веста Індастріал» на один місяць - прийняти до розгляду.

Відкласти судове засідання на 25.09.2024р. о 12:40год.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченко, 1, зал судового засідання № 3-308.

Зобов'язати:

Кредиторів - надати суду до дати наступного судового засідання рішення зборів кредиторів та комітету кредиторів ТОВ «Веста Індастріал» відповідно до вимог Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” стосовно подальшої процедури ТОВ «Веста Індастріал», надати заперечення (пояснення) на клопотання керуючого санацією про продовження процедуру санації ТОВ «Веста Індастріал» на один місяць.

Керуючого санацією - надати суду звіт суб'єкта оціночної діяльності про вартість майна боржника, скликати та провести збори кредиторів та комітет кредиторів на якому вирішити питання відповідно до вимог Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” стосовно подальшої процедури ТОВ «Веста Індастріал», рішення комітету кредиторів надати суду до дати наступного судового засідання, повідомити всіх виявлених кредиторів про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Попередити учасників провадження у справі про банкрутство про те, що у разі не прийняття комітетом кредиторів жодного з рішень, визначених ч. 5 ст. 36 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника та визнання його банкрутом", господарський суд в наступному судовому засіданні буде розглядати питання про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури відповідно до ч. 6 ст. 36 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника та визнання його банкрутом".

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язковою.

Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв’язку.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття 27.08.2024 та не підлягає оскарженню.

Суддя

 

І.В. Владимиренко