flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомити Товариство з обмеженою відповідальністю "ТК-ПАУЕР ОІЛ ГРУП"

13 червня 2024, 12:18

Повідомити Товариство з обмеженою відповідальністю "ТК-ПАУЕР ОІЛ ГРУП",            м. Дніпро.

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 03.06.2024 по справі № 904/2223/24:

  1. 1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.
  2. 2. Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.
  3. . Повідомити позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ "ТРІАДА-ЗАХІД" та відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "ТК-ПАУЕР ОІЛ ГРУП" про призначення підготовчого засідання, яке відбудеться  04.07.2024 о 10:30 год у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судового засідання (кабінеті) № 1-304 за адресою: 49600, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.
  4. Явку у судове засідання визнати необов'язковою, залишивши її на розсуд учасників справи.
  5. Додатково повідомити всіх учасників справи про день, час та місце судового засідання, а також про зміст даної ухвали суду, шляхом її направлення на відомі суду електронні адреси, передачі телефонограм та розміщення відповідного оголошення на сайті Судової влади.

Суд рекомендує, у разі подання клопотання про проведення розгляду справ в режимі відеоконференцзв’язку, надсилати таке клопотання не менше ніж за 2 тижні задля забезпечення технічної можливості проведення такого засідання, у зв'язку із обмеженням кількості залів судових засідань.

  1. Відповідач має право подати відзив на позовну заяву протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі або з дня, коли йому стало відомо про судову справу. Відзив має відповідати статті 165 Господарського процесуального кодексу України.
  2. Позивач має право подати відповідь на відзив протягом 10 днів з дня одержання відзиву на позовну заяву або з дня, коли йому стало відомо про справу. Відповідь на відзив має відповідати статті 166 Господарського процесуального кодексу України.
  3. Відповідач має право подати заперечення протягом 10 днів з дня одержання відповіді на відзив. Заперечення має відповідати вимогам статті 167 Господарського процесуального кодексу.

 

Суддя                                                                               Я.С. Золотарьова