flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: російської федерації в особі Міністерства юстиції російської федерації

04 квітня 2024, 15:52

До уваги: російської федерації в особі Міністерства юстиції російської федерації

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Красоти О.І., перебуває справа № 904/1322/24
За позовом Комунального підприємства "Дніпро" Червоногригорівської селищної ради, с. Придніпровське, Нікопольський район, Дніпропетровська область  
до російської федерації в особі Міністерства юстиції російської федерації, м. Москва  
про стягнення збитків


Ухвалою суду від 01.04.2024 постановлено:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.
2. Розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи за наявними у справі матеріалами.    
3. Запропонувати учасникам справи подати до суду:

Відповідачу - відзив на позовну заяву, який має відповідати вимогам ст. 165 ГПК України, протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі;

Позивачу - відповідь на відзив, яка має відповідати вимогам ст. 166 ГПК України, протягом 10 днів з дня одержання відзиву на позовну заяву;

Відповідачу - заперечення, які мають відповідати вимогам ст. 167 ГПК України, протягом 10 днів з дня одержання відповіді на відзив.

Роз'яснити учасникам справи, що відповідні заяви по суті справи повинні відповідати вимогам ст.ст. 161-168 ГПК України та мають бути подані у строк, визначений в ухвалі.
Звернути увагу учасників справи, що заяви, клопотання і заперечення при розгляді справи судом подаються за правилами, встановленими ст.ст. 169, 170, 251 ГПК України.
Роз'яснити учасникам справи, що суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у випадках, передбачених ст. 135 ГПК України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею - 01.04.2024 та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.