flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Бажана Михайла Івановича, м. Донецьк

24 листопада 2023, 15:21

До уваги Бажана Михайла Івановича, м. Донецьк

Розглядається справа № 904/5341/23 за позовом Дніпровської  міської ради, м. Дніпро  до Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕП", м. Дніпро, Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Бажан Михайла Івановича, Донецька область, Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпропетровської міської ради, м. Дніпро  про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та скасування державної реєстрації права власності   

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 21.11.2023 ухвалено  Відкласти  судове засідання у справі на 20.12.2023 о 10:00 год., яке відбудеться у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судового засідання №1-404 за адресою: 49027, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

До судового засідання сторонам виконати ухвалу Господарського суду Дніпропетровської області від 25.10.2023 про відкриття провадження у справі.

Повідомити  відповідача про обов’язок зареєструвати електронний кабінет відповідно до статті 6 Господарського процесуального кодексу України, подати до суду відомості про таку реєстрацію.

Роз’яснити, що розгляд справи може бути здійснено господарським судом за наявності письмової згоди від усіх учасників судового провадження про розгляд справи без їх участі.

Повідомити учасників справи про те, що інформація у цій справі доступна на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz\.