flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Черенко Тараса Романовича, м. Донецьк, ПОРТІН ГРУП ЛП (Portin Group LP), м. Лондон, Янтерманн ЛП (Yantermann LP), Лондон.

31 жовтня 2023, 09:42

До уваги Черенко Тараса Романовича, м. Донецьк, ПОРТІН ГРУП ЛП (Portin Group LP), м. Лондон, Янтерманн ЛП (Yantermann LP), Лондон.

Розглядається справа № 904/7930/21 За позовом позивача-1: Лопана Віктора Андрійовича, м. Ялта, АР Крим, позивача-2:  Лопан Ірини Геннадіївни, м. Ялта, АР Крим до відповідача-1: ПОРТІН ГРУП ЛП (Portin Group LP), м. Лондон, Сполучене   Королівство Великої Британії і Північної Ірландії, до відповідача-2: Приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Кулініча Сергія Анатолійовича, м. Дніпро, до відповідача-3: Приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Вдовіної Ліани Леонідівни, м. Дніпро, до відповідача-4: Приватного підприємства "НВАЛ", м. Дніпро, третя особа-1, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідачів Гончаров Ігор Миколайович, м. Дніпро, третя особа-2, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідачів Товариство з обмеженою відповідальністю "Рент Компані", м. Дніпро, третя особа-3, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідачів Товариство з обмеженою відповідальністю "Рент Ф'южин", м. Дніпро, третя особа-4, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідачів Черенко Тарас Романович, м. Донецьк, третя особа-5, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідачів Загрійчук Микита Юрійович, м. Дніпро, третя особа-6, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідачів Макарчук Володимир Володимирович, м. Дніпро, третя особа-7, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідачів іноземна компанія Янтерманн ЛП (Yantermann LP), Лондон, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії   про визнання недійсними рішень власників, договорів купівлі-продажу майнових прав власників, визнання незаконними та скасування реєстраційних дій, -   

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 25.10.2023 ухвалено  повідомити  ПОРТІН ГРУП ЛП (Portin Group LP), Приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Кулініча Сергія Анатолійовича,  Приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Вдовіної Ліани Леонідівни,  Приватного підприємства "НВАЛ", Гончарова Ігоря Миколайовича,   Товариства з обмеженою відповідальністю "Рент Компані",  Товариство з обмеженою відповідальністю "Рент Ф'южин", Черенко Тарас Романович та іноземну компанію Янтерманн ЛП (Yantermann LP) про судове засідання у справі, яке відбудеться  22.11.2023 о 11:00 год., у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судового засідання №1-404 за адресою: 49027, м. Дніпро, вул. В.Винниченка, 1.

Додатково повідомити ПОРТІН ГРУП ЛП (Portin Group LP), Приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Кулініча Сергія Анатолійовича,  Приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Вдовіної Ліани Леонідівни,  Приватного підприємства "НВАЛ", Гончарова Ігоря Миколайовича,   Товариства з обмеженою відповідальністю "Рент Компані",  Товариство з обмеженою відповідальністю "Рент Ф'южин", Черенко Тарас Романович та іноземну компанію Янтерманн ЛП (Yantermann LP) про день, час та місце судового засідання, а також про зміст даної ухвали суду, шляхом її направлення на відомі суду електронні адреси, передачі телефонограм.