flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Бажана Михайла Івановича, м. Донецьк

27 жовтня 2023, 12:40

До уваги Бажана Михайла Івановича, м. Донецьк

Розглядається справа № 904/5341/23 за позовом Дніпровської  міської ради, м. Дніпро  до Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕП", м. Дніпро  про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та скасування державної реєстрації права власності   

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 25.10.2023 ухвалено  Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

Розглядати справу за правилами загального позовного провадження.

Залучити до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Бажан Михайла Івановича (83000, Донецька область, вулиця Герцена, 27, реєстраційний номер 2934821511).

Залучити до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпропетровської міської ради (49070, м .Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, буд. 75, код ЄДРПОУ 40392181).

Призначити підготовче засідання, яке відбудеться  21.11.2023 о 10:00год., у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судового засідання (кабінеті) №1-404 за адресою: 49027, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

Повідомити  учасників процесу про обов’язок зареєструвати електронний кабінет відповідно до статті 6 цього Кодексу, подати до суду відомості про таку реєстрацію.

Відповідачу:

- протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати до суду відзив на позовну заяву, який має відповідати вимогам статті 165 ГПК України  і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду);

- надіслати позивачу та третій особі копію відзиву та доданих до нього документів, надати до суду документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву та доданих до нього документів позивачу та третій особі;

Позивачу:

- протягом 10 днів з дня одержання відзиву на позовну заяву надати до суду відповідь на відзив на позовну заяву, яка має відповідати вимогам статті 166 ГПК України, в якій викласти свої пояснення, міркування та аргументи щодо наведених відповідачем   у відзиві заперечень та мотиви їх визнання або відхилення.

- надіслати відповідачу та третій особі копію відповіді на відзив та доданих до неї документів, надати до суду документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив відповідачу та третій особі;

Третій особі 1,2:

- протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати до суду письмові пояснення на позов;

- надіслати позивачу та відповідачу копію письмових пояснень на позов, надати до суду документи, що підтверджують надіслання (надання) письмових пояснень з додатками позивачу та відповідачу.

Учасники справи, при поданні заяв по суті справи, повинні надати до суду докази в підтвердження дати отримання таких заяв від інших учасників, для перевірки судом дотримання строку при подачі відповідних заяв, а також, докази направлення на адресу інших учасників процесу заяв, що подаються до суду.

У разі неможливості надати витребувані судом документи - надати письмові пояснення з цього приводу.