flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги - учасників провадження по справі № 904/6728/20.

18 жовтня 2023, 15:57

До Уваги - учасників провадження по справі № 904/6728/20.

 

Ухвалою господарського суду від 18.10.2023

Призначити судове засідання на 08.11.2023р. о 11:00год. з розгляду наступних документів: 

- скаргу АТ КБ "Приватбанк" № б/н від 03.04.2023 на дії ліквідатора ТОВ "ПРИВАТ - АГРО - БІЛОЗІР'Я" арбітражного керуючого Чичви О.С.;

- заяви ліквідатора №02-20/128 від 26.04.2023 про покладення субсидіарної відповідальності за зобов'язаннями боржника у зв'язку із доведенням його до банкрутства;

- заяви АТ КБ "Приватбанк" від 21.07.2023 про встановлення судом порушення керівником боржника вимог ч.6 ст. 34 Кодексу України з процедур банкрутства як підстави солідарної відповідальності керівника боржника за незадоволення вимог кредиторів для подальшого звернення кредиторів своїх вимог до керівника боржника.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченко, 1, зал судового засідання № 3-308.

Зобов'язати:

Ліквідатора - надати суду у разі наявності додаткових обґрунтувань (заперечень) на подану скаргу АТ КБ "Приватбанк" на дії ліквідатора ТОВ "ПРИВАТ - АГРО - БІЛОЗІР'Я" арбітражного керуючого Чичви О.С., надати суду у разі наявності додаткових обґрунтувань на подану заяву про покладення субсидіарної відповідальності за зобов'язаннями боржника у зв'язку із доведенням його до банкрутства, повідомити всіх учасників провадження у справі, Дем'яненко Олександра Олександрович, Пьорпл Перл Лімітед, Високогляд Олександра Володимировича та Майни Галини Володимирівни про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Високогляд Олександра Володимировича та Майни Галини Володимирівни - надати суду у разі наявності додаткових документальних обґрунтувань на подану заяву АТ КБ "Приватбанк" про встановлення судом порушення керівником боржника вимог ч.6 ст. 34 Кодексу України з процедур банкрутства як підстави солідарної відповідальності керівника боржника за незадоволення вимог кредиторів для подальшого звернення кредиторів своїх вимог до керівника боржник.

Кредиторів - надати суду у разі наявності додаткових заперечень на подані АТ КБ "Приватбанк" та ліквідатором скарги та заяви.

Дем'яненко Олександра Олександровича та Пьорпл Перл Лімітед - надати суду пояснення (заперечення) на заяву ліквідатора про покладення субсидіарної відповідальності за зобов'язаннями боржника у зв'язку із доведенням його до банкрутства.

Явку в судове засідання 08.11.2023р. ліквідатора, представника АТ КБ "Приватбанк",  Дем'яненко Олександра Олександровича,  Пьорпл Перл Лімітед, Високогляд Олександра Володимировича, Майни Галини Володимирівни учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язкову.

Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв’язку.

 

Ухвала постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та не підлягає оскарженню.

 

Суддя

 

І.В. Владимиренко