flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги учасників провадження у справі № 904/4861/15.

04 жовтня 2023, 09:41

До Уваги учасників провадження у справі № 904/4861/15.

 

Ухвалами господарського суду від 02.10.2023

Звіт ліквідатора за підсумками проведеної ліквідаційної процедури ТОВ “КОМЕКС” - прийняти до розгляду.

Призначити судове засідання з розгляду звіту ліквідатора за підсумками проведеної ліквідаційної процедури ТОВ “КОМЕКС” на  24.10.2023р. о  12:00год.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1, зал судового засідання № 3-308.

Зобов`язати:

Ліквідатора - надати суду у разі наявності документальні докази в підтвердження поданого звіт ліквідатора за підсумками проведеної ліквідаційної процедури ТОВ “КОМЕКС”.

Кредитора - надати суду заперечення на поданий ліквідатором звіт за підсумками проведеної ліквідаційної процедури ТОВ “КОМЕКС”.

Визнати обов'язкову явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство.

Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв’язку.

 

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та не підлягає оскарженню.

 

 

Суддя

 

І.В. Владимиренко