flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Возняка Анатолійа Григоровича, м. Севастополь

02 жовтня 2023, 14:36

До уваги Возняка Анатолійа Григоровича, м. Севастополь

Розглядається справа № 904/1467/23 За позовом Приватного акціонерного товариства "Науково-виробниче підприємство "Орбіта", м. Дніпро  до відповідача-1: Депозитарної установи Акціонерне товариство "Радабанк", м. Дніпро  до відповідача-2: Публічного акціонерного товариство "Національний депозитарій України", м. Київ Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача:  1) Возняк Анатолій Григорович. м. Севастополь, 2) Гнатюк Дмитро Валентинович, м. Дніпро Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: 1) Товариство з обмеженою відповідальністю "АН-Брокер", м. Херсон, 2) Приватне акціонерне товариство "Фінансова компанія "Актив", м. Ізмаїл  Одеської області   про визнання права власності на цінні папери та зобов'язання вчинити певні дії професійними учасниками депозитарної системи України, -      

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 27.09.2023 ухвалено  Повідомити Депозитарну установу Акціонерне товариство "Радабанк", Возняка Анатолія Григоровича, Гнатюка Дмитра Валентиновича, Товариство з обмеженою відповідальністю "АН-Брокер" та Приватне акціонерне товариство "Фінансова компанія "Актив" про судове засідання у справі, яке відбудеться  11.10.2023 о 16:20 год. у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судового засідання №1-107 за адресою: 49027, м. Дніпро, вул. В.Винниченка, 1.

Додатково повідомити Депозитарну установу Акціонерне товариство "Радабанк", Возняка Анатолія Григоровича, Гнатюка Дмитра Валентиновича, Товариство з обмеженою відповідальністю "АН-Брокер" та Приватне акціонерне товариство "Фінансова компанія "Актив" про день, час та місце судового засідання, а також про зміст даної ухвали суду, шляхом її направлення на відомі суду електронні адреси, передачі телефонограм, а Возняка Анатолія Григоровича також шляхом розміщення оголошення на сайті суду.