flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги учасників провадження у справі № 904/794/14.

29 серпня 2023, 11:17

До Уваги учасників провадження у справі № 904/794/14.

 

Ухвалою господарського суду від 28.08.2023

 

Клопотання представника АТ "Укрексімбанк" про зобов'язання арбітражного керуючого Ольшанської О.С. вчинити дії в процедурі банкрутства ТОВ "Веста Індастріал" - прийняти до розгляду.

Судове засідання з розгляду клопотання представника АТ "Укрексімбанк" про зобов'язання арбітражного керуючого Ольшанської О.С. вчинити дії в процедурі банкрутства ТОВ "Веста Індастріал" призначити на 13.09.2023р. о 11:30год., засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судових засідань №3-409 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1 в режимі відеоконференції (https://vkz.court.gov.ua).

Роз`яснити учаснику відеоконференції, що для участі в судовому засіданні йому необхідно:

- зайти та авторизуватись в системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до початку судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв`язку;

- очікувати запрошення секретаря до участі у судовому засіданні.

Попередити сторін, що відповідно до частини 5 статті 197 Господарського процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зобов'язати:

АТ "Укрексімбанк" - у разі наявності надати суду додаткові та нормативні обґрунтування поданого клопотання представника АТ "Укрексімбанк" про зобов'язання арбітражного керуючого Ольшанської О.С. вчинити дії в процедурі банкрутства ТОВ "Веста Індастріал"; докази надсилання клопотання про зобов'язання арбітражного керуючого Ольшанської О.С. вчинити дії в процедурі банкрутства ТОВ "Веста Індастріал" всім учасникам провадження у справі про банкрутство.

Кредиторів та боржника - надати суду заперечення (пояснення) на подане до суду представником АТ "Укрексімбанк" клопотання представника АТ "Укрексімбанк" про зобов'язання арбітражного керуючого Ольшанської О.С. вчинити дії в процедурі банкрутства ТОВ "Веста Індастріал", докази надсилання заперечень (пояснень) всім учасникам провадження у справі про банкрутство.

Керуючого санацією - надати суду заперечення на подане представником АТ "Укрексімбанк" про зобов'язання арбітражного керуючого Ольшанської О.С. вчинити дії в процедурі банкрутства ТОВ "Веста Індастріал", повідомити всіх виявлених кредиторів про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

В разі неможливості забезпечити участь в судовому засіданні повноважних представників сторін повідомити господарський суд Дніпропетровської області відповідним зверненням.

Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв’язку.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та оскарженню не підлягає.

 

Суддя

 

І.В. Владимиренко