flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги – учасників провадження по справі № 904/82/22 (904/4240/22).

09 червня 2023, 09:51

До Уваги учасників провадження по справі № 904/82/22 (904/4240/22).

 

Ухвалою господарського суду від 07.06.2023р.

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 10.07.2023 р. о 10:00год.

Усне клопотання представника відповідача-4 про проведення наступного судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення “EasyCon” - задовольнити.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області, в залі судових засідань №3-409 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка,1, в режимі відеоконференції за допомогою системи "EasyCon" (https://vkz.court.gov.ua).

Роз`яснити учаснику відеоконференції, що для участі в судовому засіданні йому необхідно:

- зайти та авторизуватись в системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до початку судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв`язку;

- очікувати запрошення секретаря до участі у судовому засіданні.

Попередити сторін, що відповідно до частини 5 статті 197 Господарського процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Явку у судове засідання повноважних представників учасників судового процесу визнати обов`язковою.

В разі неможливості забезпечити участь в судовому засіданні повноважних представників сторін повідомити господарський суд Дніпропетровської області відповідним зверненням.

ВТРЕТЄ витребувати у Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради (вул. Старокозацька (вул. Комсомольська), 58, м. Дніпро, 49000) матеріали реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю "Монастирищенська виробничо-впроваджувальна фірма "Енергетик" (49055, м. Дніпро, вул. Будівельників, 34; код ЄДРПОУ 31100615) (належним чином та належної якості завірені копії для долучення до матеріалів справи).

Уповноважити ліквідатора Плесюка Олексія Степановича Товариства з обмеженою відповідальністю "Монастирищенська виробничо-впроваджувальна фірма "Енергетик" отримати у Департаменті адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради (вул. Старокозацька (вул. Комсомольська), 58, м. Дніпро, 49000) витребувані судом документи, а саме: матеріали реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю "Монастирищенська виробничо-впроваджувальна фірма "Енергетик" (49055, м. Дніпро, вул. Будівельників, 34; код ЄДРПОУ 31100615) (належним чином та належної якості завірені копії для долучення до матеріалів справи) та в подальшому надати їх до суду у строк до 10.07.2023.

 

Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв’язку до початку розгляду справи по суті.

 

Попередити учасників справи про те, що відповідно до статті 135 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу, суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошення та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

 

Суддя

 

І.В. Владимиренко