flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Гарилевича Олександра Миколайовича Справа № 904/1620/22

19 липня 2022, 15:47

В проваджені Господарського суду Дніпропетровської області судді Колісника І.І., перебуває справа № 904/1620/22 за позовом Акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк» до відповідача-1: Товариства з обмеженою відповідальністю «Зеленецьке», відповідача-2: Гарилевича Олександра Миколайовича про стягнення 14 372, 62 грн.

 

Повідомляємо, що ухвалою суду 18.07.2022 прийнято позовну заяву до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами.

Запропоновано учасникам справи

Відповідачам 1, 2

- протягом 15-ти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати до суду відзив на позовну заяву, а його копію з додатками надіслати позивачу (докази надати суду);

- у 5-ти денний строк з дня отримання від позивача відповіді на відзив (за наявності) надати суду, а також усім учасникам справи заперечення з урахуванням вимог частин третьої – шостої статті 165 та статті 167 ГПК України.

Учасникам справи:

- при поданні заяв по суті справи надати суду докази на підтвердження дати отримання таких заяв від інших учасників для перевірки судом дотримання строку подачі відповідних заяв;

- заяви, клопотання, заперечення, пояснення щодо суті справи подавати до суду у письмовому вигляді, використовуючи переважно систему "Електронний суд", з доказами надсилання на адресу іншим учасникам справи, з дотриманням визначених законом чи судом процесуальних строків та відповідно до вимог, серед іншого, статей 169, 170 ГПК України.

Попередити відповідачів-1, 2, що у разі ненаданя відзивів у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз’яснити учасниками справи, що на період карантину участь представників сторін в підготовчому/судовому засідані потребує дотримання встановлених правил санітарної й протиепідемічної безпеки з використанням засобів індивідуального захисту (маски, рукавички тощо).

Обмежити на період карантину доступ у судове засідання осіб, які не є учасниками судового процесу (вільних слухачів).

Запропонувати учасникам справи надати суду інформацію щодо всіх наявних засобів зв’язку для оперативного повідомлення про дату, час та місце підготовчого/судового засідання у справі (електронна пошта, номер телефону тощо)

 

Повідомити учасників справи про те що інформація у цій справі доступна на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням https://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz/