flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Товариства з обмеженою відповідальністю «Октан Груп» Справа № 904/1924/22

19 липня 2022, 15:35

В проваджені Господарського суду Дніпропетровської області судді Колісника І.І., перебуває справа № 904/1924/22 за позовом Акціонерного товариства з обмеженою відповідальністю «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Придніпровська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Октан Груп» про стягнення 60 319, 01 грн.

 

Повідомляємо, що ухвалою суду 15.07.2022 прийнято позовну заяву до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами.

Запропоновано учасникам справи

Відповідачам 1, 2

- протягом 15-ти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати до суду відзив на позовну заяву, а його копію з додатками надіслати позивачу (докази надати суду);

- у 5-ти денний строк з дня отримання від позивача відповіді на відзив (за наявності) надати суду, а також усім учасникам справи заперечення з урахуванням вимог частин третьої – шостої статті 165 та статті 167 ГПК України.

Учасникам справи:

- при поданні заяв по суті справи надати суду докази на підтвердження дати отримання таких заяв від інших учасників для перевірки судом дотримання строку подачі відповідних заяв;

- заяви, клопотання, заперечення, пояснення щодо суті справи подавати до суду у письмовому вигляді, використовуючи переважно систему "Електронний суд", з доказами надсилання на адресу іншим учасникам справи, з дотриманням визначених законом чи судом процесуальних строків та відповідно до вимог, серед іншого, статей 169, 170 ГПК України.

Попередити відповідачів-1, 2, що у разі ненаданя відзивів у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз’яснити учасниками справи, що на період карантину участь представників сторін в підготовчому/судовому засідані потребує дотримання встановлених правил санітарної й протиепідемічної безпеки з використанням засобів індивідуального захисту (маски, рукавички тощо).

Обмежити на період карантину доступ у судове засідання осіб, які не є учасниками судового процесу (вільних слухачів).

Запропонувати учасникам справи надати суду інформацію щодо всіх наявних засобів зв’язку для оперативного повідомлення про дату, час та місце підготовчого/судового засідання у справі (електронна пошта, номер телефону тощо)

 

Повідомити учасників справи про те що інформація у цій справі доступна на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням https://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz/