flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Варто уваги! Господарський суд Дніпропетровської області повідомляє про зміну рахунків для зарахування надходжень від стягнення судового збору на користь держави і сплати штрафу (як засобу процесуального примусу) на користь держави

03 січня 2020, 15:05

З 01.01.2020 діятимуть нові рахунки для зарахування податків, зборів та інших платежів, відкриті відповідно до нового Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 №1203, зі змінами та доповненнями. 

Господарський суд Дніпропетровської області повідомляє реквізити рахунків для зарахування надходжень від:

- сплати судового збору за рішеннями про стягнення судового збору на користь держави;

- сплати штрафу (як засобу процесуального примусу) за рішеннями про накладення штрафу (як засобу процесуального примусу). 

Звертаємо увагу, що кошти, сплачені на рахунки зі старими реквізитами з 01.01.2020 не зараховуватимуться до бюджетів, а повертатимуться платникам як нез’ясовані надходження. 

Також повідомляємо, що на веб-сторінці Господарського суду Дніпропетровської області у розділі «Громадянам» розміщені реквізити для:

- сплати судового збору за рішеннями про стягнення судового збору на користь держави

https://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/gromadyanam/sszzrpssznkl/;

- сплати штрафу (як засобу процесуального примусу) за рішеннями про накладення штрафу (як засобу процесуального примусу)

https://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/gromadyanam/sshzrpnsh/.