flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Онлайн вебінар «Особливості господарського процесу та вирішення господарських спорів в умовах воєнного стану в Україні»

08 серпня 2022, 15:06

 05 серпня 2022 року суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний взяв участь у черговому засіданні групи розробників вебінару для суддів «Особливості господарського процесу та вирішення господарських спорів в умовах воєнного стану в Україні».

Захід було організовано Національною школою суддів України, модератором якого виступив викладач-координатор Олександр Потильчак.

Крім того, у засіданні узяли участь судді господарських судів Діна Огороднік, Роман Міліціанов, Володимир Гевко, Олена Малєєва та працівниця Національної школи суддів України Юлія Блінова.

Під час засідання розробники обговорювали особливості здійснення господарського судочинства в умовах воєнного стану в Україні. Учасники й учасниці засідання висловили свої думки щодо юридичних питань, які виникають при розгляді господарських спорів у зв’язку з воєнним станом в Україні. За результатами обговорення окреслені конструктивні рекомендації щодо змістовного доопрацювання матеріалів вебінару.

Заключне засідання розробників вебінару щодо особливостей здійснення господарського судочинства в умовах воєнного стану в Україні відбудеться 9 вересня 2022 року.

За інформацією НШС України