flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний взяв участь у розробці лекцій для суддів господарських судів

19 березня 2021, 12:45

17 березня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн обговорення між розробниками стандартизованих лекцій для суддів господарських судів.

Засідання розпочав куратор господарського блоку Олександр Потильчак, який повідомив про необхідність розробки нових стандартизованих лекцій для суддів відповідно до затверджених програм. 

На спільне обговорення були винесені затверджені стандартизовані програми для суддів господарських судів, актуальні теми для підготовки стандартизованих лекцій та пропозиції щодо змісту майбутніх матеріалів лекцій. 

Участь в обговорені взяли судді Борис Грек, Володимир Гевко, Діна Огороднік, Марія Демидова, Тетяна Гребенюк, Олеся Дупляк, Олена Малєєва, Олена Фонова, Олена Янюк та працівник Національної школи суддів України Юлія Блінова. 

Долучився до розробки лекцій і суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний. 

За результатами обговорення визначено відповідальних осіб за підготовку конкретних блоків стандартизованих лекцій  та строки розроблення матеріалів. 

Наступне засідання групи розробників заплановано на 09 червня 2021 року.

 

За матеріалами

Національної школи

суддів України