flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Дніпропетровської області повідомляє про тимчасове припинення відправки поштової кореспонденції

26 листопада 2020, 14:33

Господарський суд Дніпропетровської області повідомляє  учасників судового процесу, що у зв’язку із зупиненням фінансування видатків господарського суду тимчасово припиняється відправка поштової кореспонденції. Тому прохання вихідну кореспонденцію отримувати особисто в суді. 

 

            Крім того, нагадуємо, що для Вашої зручності існує система «Електронний суд»!

 

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

 

  1. Зареєструватись в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

 

  1. Подати до суду заяву про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

 

            Також, учасники судового процесу можуть отримати інформацію про стан розгляду справ на офіційному сайті суду веб-порталу «Судова влада України», скориставшись наступними посиланнями: