flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пліч-о-пліч із військовими в зоні АТО

27 травня 2015, 15:29

            Багато тисячоліть назад людина приручила першу тварину, яка стала їй вірним другом та відданим помічником. З тих самих часів собака, а мова йде саме про неї, мешкає на всіх континентах поблизу з людьми.

Собаки – дивовижні тварини. Вони розумні, володіють веселою вдачею та безмежно прихильні до людей.

Поряд з цим, у кожного чотириногого, навіть у найменшого, б’ється віддане і безстрашне серце. Собаки готові на все, навіть пожертвувати своїм життям, задля того, щоб улюблений господар посміхався та був щасливий.

Саме тому собака приносить користь людині не тільки за мирного часу, але і на війні.

Вони захищають нашу землю пліч-о-пліч із військовими в зоні АТО, працюють на передовій, безстрашно шукають безпечні шляхи на мінному полі. Собаки вже давно стали повноцінними членами військових підрозділів на Сході нашої країни.

Для того, аби професійно виконувати поставлені завдання, вони проходять серйозну підготовку, і зрештою, в зону АТО потрапляють лише найкращі.

Прикладом істинної собачої доблесті, відваги та героїзму є п’ятирічна німецька вівчарка на ім’я Інгус.

Ще маленьким цуценям жвавий та жартівливий Інгус розпочав службу в прикордонних військах Збройних Сил України, де свій військовий обов’язок виконує його господар.

За час служби пес засвоїв навички поводження в складних ситуаціях та в незвичайних умовах, які стали йому в нагоді в зоні бойових дій на Донбасі.

Перебуваючи на лінії фронту, Інгус проявляє себе відчайдушним та безстрашним воїном. Його вроджені інстинкти та неперевершене чуття допомагають виявляти ворожі міни та схованки зброї.

Інгус демонструє чудові результати.

На замінованому полі він впевнений, але дуже уважний у своїх рухах; після виконаного завдання напружений та суворий пес перетворюється на грайливого весельчака, який своїм позитивом заряджає бійців.

Такого надзвичайно сміливого та відданого помічника високо цінують бойові товариші.

Не залишаються осторонь і небайдужі патріоти, які підтримують українських бійців.

Піклування та турбота, якою огортають військових українці, не оминула і героя нашої розповіді, загальними зусиллями, в тому числі і колективу господарського суду Дніпропетровської області, Інгусу було придбано бронежилет.

Наразі пес поряд з армійцями продовжує службу в зоні конфлікту на Сході України.

 Колектив господарського суду Дніпропетровської області висловлює слова щирої вдячності нашим захисникам та їх відданим чотириногим друзям за їх благородну і небезпечну службу.

Бажаємо терпіння, незламного козацького духу, а найголовніше, повернутися до дому живими та здоровими!