flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Важлива інформація!

30 вересня 2020, 13:00

У декількох співробітників Господарського суду Дніпропетровської області підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV.

Наразі інфіковані особи перебувають на самоізоляції у стані, що не потребує госпіталізації. Визначено коло осіб, які могли контактувати із хворими. Ці особи оформлюють самоізоляцію та отримують консультації лікаря.

         Господарським судом Дніпропетровської області посилено заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення роботи суду в штатному режимі.

         У приміщенні суду постійно проводиться дезінфекція, на посту охорони кожному відвідувачу та працівникам суду вимірюється температура та пропонується засіб для дезінфекції рук. Обов’язковим є дотримання маскового режиму.

Наполегливо просимо громадян утриматися від відвідування Господарського суду Дніпропетровської  області, а у разі необхідності візиту - максимально дотримуватися заходів, передбачених особливим режимом роботи суду на період карантину.

Рекомендуємо Вам будь-які звернення (заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань тощо) подавати:

- засобами поштового зв’язку: 49027, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1;

- за допомогою електронної пошти: inbox@dp.arbitr.gov.ua;

- за допомогою сервісу «Електронний суд»;

- за допомогою сервісів «Електронна форма звернення громадян», «Електронний інформаційний запит на отримання публічної інформації», що розміщені на офіційному веб-сайті суду в розділі «Громадянам»;