flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови Господарського суду Дніпропетровської області Ніна Камша взяла участь у нараді щодо стану погашення кредиторських вимог

07 листопада 2018, 17:41

 

07 листопада 2018 року в приміщенні Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області відбулась спільна нарада з обговорення питань, пов’язаних з погашенням кредиторських вимог у справах про банкрутство.

У заході взяли участь представники Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, Департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області, а також арбітражні керуючі.

На запрошення щодо участі в нараді відгукнулась і заступник голови Господарського суду Дніпропетровської області – голова колегії суддів, які спеціалізуються на розгляді справ про банкрутство, Ніна Камша.

Учасники заходу обговорили нагальні питання, які стосуються: стану погашення кредиторських вимог, зокрема, погашення заборгованості із заробітної плати підприємств щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство; тривалості перебування підприємств у процедурі банкрутства; корупційних правопорушень та їх наслідків.

Під час наради кожен учасник мав можливість висловити свою думку із заданої тематики, а також отримати змістовні відповіді на поставлені запитання.

Фото з офіційного веб-сайту

Головного територіального управління

юстиції у Дніпропетровській області