flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Господарського суду Дніпропетровської області взяли участь в обговоренні реформи законодавства про банкрутство

05 грудня 2017, 10:55

01 грудня 2017 року в м. Києві відбувся семінар для суддів господарських судів на тему: «Реформа законодавства про банкрутство: формування належної судової практики».

Захід проведено Національною школою суддів України, Центром комерційного права і Вищим господарським судом України.

Відвідали семінар і судді Господарського суду Дніпропетровської області, які спеціалізуються на розгляді справ про банкрутство.

Навчання провели судді Верховного Суду і Вищого господарського суду України, представники Центру комерційного права, департаменту Міністерства юстиції України і секретаріату комітету Верховної Ради України з питань економічної політики.

Метою заходу визначено обговорення проблемних питань, що виникають під час розгляду справ про банкрутство, з точки зору закону і судової практики.

Із суддями господарських судів викладачі обговорили проблемні питання застосування законодавства про банкрутство, що виникають під час провадження у справі про банкрутство та під час реалізації майна боржника.

Увагу суддівської спільноти також було звернуто на законодавчі ініціативи щодо удосконалення системи банкрутства.

За підсумками навчання судді господарських судів, які взяли в ньому участь, отримали сертифікати Національної школи суддів України.