flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт щодо розгляду Господарським судом Дніпропетровської області звернень і запитів на інформацію у ІІІ кварталі 2017 року

18 жовтня 2017, 16:12

       На виконання вимог ст. 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» Господарським судом Дніпропетровської області проаналізовано запити на отримання публічної інформації, які надійшли до суду протягом ІІІ кварталу 2017 року.

Так, у звітному періоді до Господарського суду Дніпропетровської області від фізичних та юридичних осіб надійшло 131 письмове звернення з яких:

- 45 запитів стосувалися надання інформації з приводу розгляду справ, підвідомчих господарським судам України;

 - 11 запитів надійшло до суду з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації»; 

 - одне звернення подано у відповідності з Законом України «Про доступ до судових рішень», яке задоволено у повному обсязі.

Також працівниками апарату суду постійно надаються роз’яснення на усні телефонні запити, які стосуються отримання інформації про банківські реквізити для оплати судового збору, розклад роботи суду, а також з інших питань діяльності суду.

На всі запити і звернення, що надійшли до суду, надані відповіді у порядку та строки, передбачені законами України «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію», «Про звернення громадян», «Про доступ до судових рішень» та іншими нормативно-правовими актами.