flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "АЗОВСЬКА ПРОДОВОЛЬЧА КОМПАНІЯ", м. Донецьк № 904/8900/17

12 жовтня 2017, 17:08

Відповідно до Інформаційного листа Вищого господарського суду України  від 12.09.2014 №01-06/1290/14  та Закону України „Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням АТО” (зі змінами та доповненнями) повідомляю, що Господарським судом Дніпропетровської області розглядається справа № 904/7131/17:

 

за позовом Публічного акціонерного товариства "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК", м. Київ

до відповідача-1: Товариства з обмеженою відповідальністю "АЗОВСЬКА ПРОДОВОЛЬЧА КОМПАНІЯ", м. Донецьк

     відповідача-2: Товариства з обмеженою відповідальністю "АГРО-ВЕСНА", м. Дніпро

Третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідачів: Товариство з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ "УРОЖАЙ",м. Вінниця

про звернення стягнення на предмет застави

Відповідач-1   знаходиться на тимчасово окупованій території, в зв’язку з чим суд вважає за необхідне зазначити  наступне:

  1. Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 12.10.2017 р. по справі №904/8900/17 справу призначено на 31.10.2017 р. о 12:00 год.
  2. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в кабінеті № 2-408 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1а.
  3.  До судового засідання надати:

Відповідачу-1: - відзив на позов, з документальним обґрунтуванням його висновків; - докази в обґрунтування можливих заперечень; - докази в підтвердження належного виконання зобов'язань; - довідку про включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців України; - свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи; документи, що посвідчують правовий статус (статут) - оригінали для огляду та належним чином засвідчені копії у справу.

 

  1. Явку сторін визнати обов'язковою.
  2. Учасникам процесу письмові докази, які надаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 Господарського процесуального кодексу України, а пояснення по суті спору викласти письмово.
  3. Зобов'язати учасників процесу направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності з вимогами ст. 28 Господарського процесуального кодексу України, а також надати належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

Роз’яснити сторонам, що згідно з п.5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, за не надіслання  витребуваних господарським судом матеріалів, а також за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної сторони стягується штраф до 1 700 грн.

Дата розміщення інформації на офіційному веб-порталі господарського суду Дніпропетровської області в мережі Інтернет (http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/) Розділ „Новини та події суду” 

 Суддя

 

  І.А. Рудовська