flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Господарського суду Дніпропетровської області взяли участь турнірі з міні-футболу

11 жовтня 2017, 12:16

 

Кожного року на початку жовтня знавці права відзначають професійне свято – День Юриста.

 

З цієї нагоди 06 жовтня 2017 року у м. Дніпрі на полі спорткомплексу «Восход» відбувся турнір з міні футболу.

 

Захід організовано Апеляційним судом Дніпропетровської області.

 

 У боротьбі взяли участь команди Апеляційного суду Дніпропетровської області, Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, Індустріального районного суду м. Дніпропетровська, Ленінського районного суду м. Дніпропетровська, збірна команда Дніпропетровського апеляційного господарського суду і Господарського суду Дніпропетровської області та збірна команда Самарського і Кіровського районних судів м. Дніпропетровська.

 

В результаті захоплюючої гри і за підсумками зіграних матчів переможцем турніру стала команда Апеляційного суду Дніпропетровської області.

 

Команда Індустріального районного суду м. Дніпропетровська завоювала друге місце, а збірна команда Самарського і Кіровського районних судів м. Дніпропетровська третє.

І вболівальники, і учасники змагань отримали велике задоволення від проведеного заходу, завдяки якому мали можливість відволіктися від щоденних рутинних турбот як на роботі, так і вдома. 

Господарський суд Дніпропетровської області вітає переможців турніру і бажає всім учасникам  змагань невичерпної енергії, здоров’я і творчих успіхів!