flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обговорення судової практики застосування законодавства про банкрутство

19 червня 2017, 16:32

         14-15 червня 2017 року в м. Києві з метою підвищення рівня кваліфікації суддів господарських судів проведено семінар на тему: «Реформа законодавства про банкрутство: формування належної судової практики».

Захід організовано Національною школою суддів України спільно з Центром комерційного права.

Від Господарського суду Дніпропетровської області участь у семінарі взяли судді, які спеціалізуються на розгляді справ про банкрутство, Ігор Владимиренко та Анна Єременко.

Під час семінару увагу суддів було зосереджено на розгляді практичних аспектів та проблемних питань застосування законодавства про банкрутство, які виникають на стадії порушення провадження та під час провадження у справах про банкрутство, а також питань, що виникають при реалізації майна боржника.

Крім цього, суддівською спільнотою розглянуто питання щодо статусу арбітражних керуючих, контролю за їх діяльністю та законодавчих ініціатив стосовно удосконалення системи банкрутства.

Окрім корисної та актуальної інформації кожний суддя, який відвідав семінар, отримав відповідний сертифікат Національної школи суддів України.