flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Дніпропетровської області продовжує підтримку молодих спеціалістів

23 травня 2017, 12:16

            Гармонійне поєднання наукових знань з виробничою практикою дозволяє здобути ґрунтовні фахові навички, тому майбутні спеціалісти будь-якої галузі повинні вже під час навчання отримувати досвід практичної роботи. 

Господарський суд Дніпропетровської області підтримує молоде покоління та надає їм можливість закріпити на практиці отримані знання не лише в галузі права, а й в інших сферах професійної діяльності.

           Оскільки господарський процес потребує максимальної оперативності, в суді постійно впроваджуються технічні нововведення, обов’язки по супроводу яких покладено на відділ інформаційно-технічного забезпечення суду.

В період з 11 травня 2017 року по 21 червня 2017 року на базі Господарського суду Дніпропетровської області виробничо-технологічну практику проходять Торяник К.О. та Скребницький Д.С. – студенти четвертого курсу Дніпропетровського технікуму зварювання та електроніки імені Є.О. Патона за напрямком підготовки «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж».

           Керівником практики згідно наказу керівника апарату суду призначено начальника відділу інформаційно-технічного забезпечення Бобикіна В.С.

           Під час проходження практики студенти опанують заходи з підключення господарського суду до мережі Інтернет та електронної пошти; оволодіють навичками своєчасного оновлення встановлених у суді інформаційних систем; ознайомляться із засадами функціонування єдиної комп’ютерної мережі суду тощо.