flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення по справі №904/5935/17 за позовом Публічного акціонерного товариства комерційного банку "Приватбанк", м. Дніпро

22 травня 2017, 11:58

Відповідно до Інформаційного листа Вищого господарського суду України  від 12.09.2014 №01-06/1290/14 "Про Закон України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням АТО" (зі змінами та доповненнями) Дніпропетровський апеляційний господарський суд повідомляє наступне.

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області (головуючого колегії - судді Загинайко Т.В.) перебуває справа №904/5935/17  за позовом Публічного акціонерного товариства комерційного банку "Приватбанк",          м. Дніпро  до відповідача-1: Товариства з обмеженою відповідальністю "Приват-Фінансист",   м. Дніпро    відповідача-2: Фізичної особи підприємця Тішиної Зульфії Рашитівни, м. Макіївка Донецької області про стягнення 69 314 грн. 59 коп.

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 18.05.2017  розгляд справи призначено на 15.06.2017р. о 10:30.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в   кабінеті № 1-202 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

До засідання подати:      

Позивачу:             

- оригінали доданих до позовної заяви документів;

- докладний обґрунтований розрахунок  пені по кредиту;

- докладний обґрунтований розрахунок  пені по відсоткам;

- докладний обґрунтований розрахунок  пені по комісії;

- докази в обґрунтування підстав для нарахування комісії за користування кредитом (оригінали для огляду, належним чином засвідчені копії у справу).                 

Відповідачу-1:

- відзив на позов;

- докази в обґрунтування можливих заперечень;

- документи, що посвідчують правовий статус (Статут);

- копію витягу про включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців України та громадських формувань.

Відповідачу-2:

- відзив на позов;

- докази в обґрунтування можливих заперечень;

- докази в підтвердження належного виконання зобов'язань;

- докладний обґрунтований контррозрахунок суми позову;

- копію витягу про включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців України та громадських формувань.