flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Дніпропетровської області впроваджує новітні інформаційно-правові системи

21 серпня 2017, 15:58

Протягом всього часу своєї діяльності Господарський суд Дніпропетровської області впроваджує технічні нововведення, які сприяють покращенню організації роботи суду та підвищують рівень здійснення правосуддя.

Так, нещодавно Господарський суд Дніпропетровської області розпочав роботу з інформаційно-правовою системою «Прецедент». 

18 серпня 2017 року в суді відбулося навчання працівників апарату суду з питань застосування вказаної системи.

Навчання провів розробник інформаційно-правової системи «Прецедент» Павло Хомяк.

Під час заходу працівники апарату суду дізналися про те, що система містить першу в Україні найбільшу базу рішень Європейського суду з прав людини.

Крім цього, інформаційно-правова система «Прецедент» наповнена рішеннями Верховного Суду України, Конституційного Суду України, Вищого господарського суду України, Вищого адміністративного суду України, Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, постановами пленумів, роз’ясненнями, узагальненнями судів касаційної інстанції та нормативними актами України.

Працівникам суду було повідомлено, що оновлення бази виконується щоденно з понад 25 ресурсів, а також продемонстровано правила здійснення пошуку нормативно-правових актів та судової практики за відповідною нормою права.